Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Een nacht voor 3000 euro: poepchique hotel La Réserve opent in Knokke

Een nacht voor 3000 euro: poepchique hotel La Réserve opent in Knokke

Nieuws
17/07/2023

Sinds de opening in 1949 is het hotelgebouw van La Réserve een vaste waarde in Knokke-Heist. In 2021 namen investeerders Bart Versluys en Marc Coucke het gebouw over.

Na een verbouwing van amper zes maanden opent La Réserve vandaag in het nieuw.

Sterreneten

In het hotel: één en al luxe. Denk aan eucalyptushout, gecombineerd met onyx marmer en details in messing. Ook een boetiek met luxemerken en verschillende ruimtes voor (privé)evenementen mogen niet ontbreken. Later kan je nog zonnebaden bij het rooftopzwembad of ontspannen in de hammam en sauna.

Een hongertje? Sterrenchef Peter Goossens staat aan het roer van restaurant La Rigue. Opgelet voor wie een tafeltje wil: er zijn al meer dan 10.000 reservaties. Een lunch voor twee bijvoorbeeld kan je pas vanaf september vastleggen.

Sterrengasten

In het verleden mocht La Réserve al heel wat bekende namen ontvangen: van politici en koninklijke gasten tot Hollywoodsterren en kunstenaars. Denk maar aan René Magritte, Frank Sinatra, Brigitte Bardot, Jacques Brel, Keith Haring, David Beckham of Paris Hilton.

Zelf ook proeven van die luxueuze setting? Het kan. Al moet je voor die glamour diep in je portefeuille tasten. Het hotel bestaat uit 79 kamers, 29 junior suites, een Executive en een Presidential Suite en als hoogtepunt het royale penthouse van zo’n 270 m². Eén nachtje kan al vanaf 299 euro, voor het penthouse betaal je 3000 euro.

Auteurs: 
Kjenta Vangampelaere