Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dimabel en Biscuiterie Thijs verankeren samenwerking

Dimabel en Biscuiterie Thijs verankeren samenwerking

Nieuws
30/04/2020

De twee bedrijven werkten al intensief samen na een zware brand bij Dimabel. Die samenwerking wordt nu verankerd. Voor de Herentalse industriële bakker komt er zo expertise in het segment gezond en bio bij. Het Ieperse bedrijf geniet dan weer van het internationale netwerk en de zakelijke know-how bij Biscuiterie Thijs.

CEO Didier Clarisse van Dimabel: “De samenwerking tussen onze bedrijven is zeer organisch gegroeid. Het begon na de zware brand bij Dimabel in september vorig jaar. Toen heeft Biscuiterie Thijs ons de kans geboden om een stuk van onze productie bij hen verder te zetten. Tijdens die samenwerking ontdekten we hoe groot onze complementariteit was".

Nieuwe locatie

Dimabel hoopt intussen om na de zomer klaar te zijn met de inrichting van de nieuwe productieruimte in de inustriezone in Ieper.  Sinds de brand van vorig jaar produceerde het bedrijf in Herentals en Weelde.

Bekijk ook: