Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De Mol komt deze zomer naar Blankenberge

De Mol komt deze zomer naar Blankenberge

Nieuws
19/06/2020

Bezoekers kunnen ook een virtualrealityspel spelen waarbij ze in hun eigen bubbel de mol moeten ontmaskeren.

VIER, Rodenbach en eventpartner TWICE entertainment bouwen het café, in Grieks thema, vlakbij de vuurtoren aan de havengeul. Het heeft een groot buitenterras met zeezicht zal vanaf 1 juli gasten verwelkomen voor een drankje en een hapje.

Schepen van Lokale Economie & Middenstand, Benny Herpoel (N-VA) is tevreden dat De Mol naar Blankenberge komt. "De Mol is een sterk merk. Door dergelijke activiteit naar onze stad te halen, spreken we ook een belangrijke jongere doelgroep aan."

Het café zal tot en met 13 september iedere dag geopend zijn van tien uur 's ochtends tot tien uur 's avonds. Het zal ook de twee laatste weekends van september toegankelijk zijn. Daarnaast zal er ook een virtualrealityspel zijn in het thema van De Mol. Vier tot zes spelers zullen daarbij op zoek gaan naar de mol. Binnen hun eigen bubbel moeten ze opdrachten tot een goed einde brengen om zo de mol te ontmaskeren. Het spel zal enkel kunnen gespeeld worden door mensen uit dezelfde bubbel en er is een strikt reservatiesysteem.

Daarnaast is er een in-game waarschuwingssysteem waardoor je gesignaleerd wordt indien je te dicht bij elkaar komt.

Auteurs: 
Belga