Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Celstraf voor man die gisteren nog ongeval veroorzaakte

Celstraf voor man die gisteren nog ongeval veroorzaakte

Nieuws
23/05/2018

Wim B. liep al een heleboel veroordelingen op en veroorzaakte in de nacht van maandag op dinsdag zelfs nog een dodelijk ongeval in Torhout.

In de zomer van 2016 stelde de sociale inspectie vast dat twee werknemers van frituur Buddy's in Bredene niet correct  gemeld waren bij de RSZ. Ook de tewerkstelling van een stagiaire en een jobstudente was niet in orde. Wim B. had op papier niets te maken met de frituur, maar had in werkelijkheid wel de touwtjes in handen. De man uit Menen had bovendien mandaten in zeventien andere firma's, zonder ingeschreven te zijn als zelfstandige.

Wim B. werd in totaal al 41 keer veroordeeld door de politierechtbank. In de nacht van maandag op dinsdag deed hij zijn bedenkelijke reputatie alle eer aan door in Torhout een dodelijk verkeersongeval te veroorzaken. Bij de crash kwam een 64-jarige man uit Staden om het leven. Drie andere slachtoffers, onder wie B. zelf, raakten levensgevaarlijk gewond. Op het moment van het ongeval was de beklaagde amper enkele dagen op vrije voeten.

Auteurs: