Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Beleef Studio 100 aan zee een hele zomer lang

Beleef Studio 100 aan zee een hele zomer lang

Nieuws
12/05/2022

Van 8 juli tot en met 4 september kan je naar Kursaal Oostende om kennis te maken met de gescheidenis van alle Studio 100-figuurtjes, van Bumba tot Samson en Marie. "Samen met Studio 100 ontwikkelden we een beleving die voor alle gezinnen een must-visit zal zijn", zegt algemeen directeur Peter Craeymeersch.

Door het evenement 59 dagen onafgebroken op te houden hoopt de stad om zo veel mogelijk bezoekers te lokken.

Word een K3'tje

In de belevingsexpo kunnen bezoekers de geschiedenis van Studio 100 ontdekken via decors, kostuums, weetjes en doe-activiteiten. Aan het begin van de tour krijg je een strip mee die je tijdens de expo kan aanvullen. “Toen Kursaal Oostende ons contacteerde om deze zomer samen iets te doen, waren we meteen enthousiast", vertelt Hans Bourlon van Studio 100.

Ook de bekende K3 immersive bootcamp, die al succes kende in Antwerpen, komt naar de badplaats. Daar kan je zelf een K3'tje worden: poseren voor een fotoshoot, danspasjes aanleren, een videoclip opnemen... het komt er allemaal aan bod. En dat via 360° projecties. Door de schermen lijkt het alsof Julia, Marthe en Hanne samen met jou in Oostende staan.

De ticketverkoop start op 13 mei

Auteurs: 
Kjenta Vangampelaere